Savisaare kartulite hoiustaja: kompenseerime linnale kahjud

31. oktoober 2009, 16:25

Palmer Finats OÜ, kes hoiustas Tallinna
linna abivajajate jaoks ostetud kartuleid teatas äsja, et kompenseerib
hoiustamisel riknenud kartulite koguse linnale. Samuti rõhutas ettevõte
pressiteates, et linnal kartulite riknemises süüd pole.

Ettevõtte projektijuhi Nele Kaldvee sõnul olid kartulid antud ettevõttele hoiule, kuid kuna tingimused ei vastanud vajalikele nõuetele, kartulid riknesid. “Kuna hoiustamine oli meie vastutusel, siis mõistagi kompenseerime linnale tekkinud kahju ning asendame riknenud kartulid uutega. Linna süüdistamine kartulitega juhtunus on täiesti alusetu,” ütles Kaldvee.

Riknenud kartuleid ei kanta samas täielikult maha, vaid need lähevad metsloomadele. “Olukorras võidavad metsloomad, kes talve saabudes saavad meie kulul toeka kõhutäie,” selgitas Kaldvee.

Tegemist oli kartulitega, mis tarniti linnale seoses abipaketi tutvustamise üritusega. Ettevõtte hinnangul jääb kahju 6000 krooni piiresse.

Täna kirjutas Õhtuleht, et Lasnamäe tööstusrajoonis toimetanud töömehe imestus oli suur, kui teda kutsuti lagunenud laohoonesse appi kurikuulsaid Vabaduse väljaku abikartuleid laadima, et need metssigadele söödaks viia. Meest rabas asjaolu, et kollased kartulivõrgud, mis Lasnamäe serval Betooni 30 asuval tööstusplatsil poollahtises sopase põrandaga hoones osalt alustel, osalt maas vedelesid, olid samad, mida Savisaar Vabaduse väljakul rahvale kui linna poolt jagatavaid talvekartuleid reklaamis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2009, 16:26
Otsi:

Ava täpsem otsing