ÄP fototoimetus • 2. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Pensionikoguja näitab Swedile talduÜldiselt paistavad asjad oma loogilistele kohtadele asetuvat ning ega ikka jõuga kaua turgu hoida ei suuda, kui ise vusserdis oled.Swedbankist hakkab varsti lahkuma ka tavakliente. Sama kehtib töötajate kohta.Kliendivaenulikud teenustasud Eestis võrreldes Rootsiga hakkavad kätte maksma. Paras neile.Kliente lahkub Swedist juba mõnda aega robinal. Täna pole enam mingit sisulist põhjust nende klient olla, kui sul just +0.5% marginaaliga kodulaenu pole. Isegi privaatpangandust on riskijuhid vedama sätitud.Swedil on ikka ruumi veel kukkuda küll ja enam. Jääb ainult kaasa tunda neile 250 000 inimesele, kellele monstrum on oma fondi peale surunud. Jätkuvalt saab neil valus olema.

Autor: ÄP

Hetkel kuum