ÄP fototoimetus • 3. november 2009 kell 21:00

Koolitused

Sisekliimat mõjutavad tegurid. Hoonete energiatõhususe parandamineAeg: 5. november kell 10.00 - 16.45Kus: Ehituskeskus, Rävala pst 8Kavas: Suurpaneelelamute tehniline olukord, energiat säästvad lahendused; optimaalse sisekliima kujundamine: temperatuur, niiskustase, õhu puhtus; sisekliima kujundamine; hoonete energiatõhususLektorid: Targo Kalamees, Teet Tark, Kea SiidirätsepHind: 1100/500

Küttekulude optimeerimise võimalused ja küttesüsteemide alternatiividAeg: 10. november kell 10.00Kus: Ehituskeskus, Rävala pst 8Kavas: Kinnisvarahoolduse juhendmaterjalid, energia kokkuhoid seadmetelt, alternatiivsed lahendused küttesüsteemidele, kortermaja küttesüsteemid, soojuspumbad kortermajasLektorid: Kea Siidirätsep, Vaino Arro, Marko Moring, Maarja UussaarHind: Tasuta, vajalik eelnev registreerimine

Infotund miljööalade elanikeleAeg: 05.11.09, kell 18.00Kus: Säästva Renoveerimise Infokeskus, Väike-Patarei 5Kavas: Toetustest ning uudistest kõneleb Riin Alatalu Tallinna kultuuriväärtuste ametist.Hind: Loeng tasuta.

Looduslikud puidukaitsevahendid - loeng/praktiline töötubaKus: Säästva Renoveerimise Infokeskus, Väike-Patarei 5Aeg: 12.11.09, kell 18.00Juhendaja: Rauno Ollema, Amello Grupp OÜ.Hind: Loeng tasuta.

Säästev renoveerimine vanas majasAeg: 19.11.2009, kell 18.00Kus: Säästva Renoveerimise Infokeskus, Väike-Patarei 5Kavas: Kuidas hooldada ja remontida vana maja nii, et säilitada selle väärikus ning säästa loodust, inimest ja ka raha.Lektor: Tarmo-Andre ElvistoHind: Loeng tasuta.

Autor: ÄP

Hetkel kuum