Lugeja arvab

ÄP 04. november 2009, 00:00

  Reformierakonna vallasarved
 • Kuid vastamata on ju küsimus, miks ometi need firmad tormasid reformiärikate Antropov-Rahumägi-Ojuland valimisarveid kinni maksma. Kas oli tegu altkäemaksu või maksupettusega? Kas ref keelas prokuratuuril selle teema vastu huvi tundmise?
 • Meil on vaba maa. Kui mingi firma tahab millegi eest maksta, on see tema enda asi. Riik ei peagi sekkuma eraärisse. Insenerilt on paras jah kommentaari võtta, teades, et see sama inseneriaju on suht hiljuti valitsusest välja löödud.
 • See ei ole firma asi, kui makstakse kinni poliitikute valimiskulud, sest siis on see juba avalikkuse asi küsida, miks maksti ja miks varjatakse maksmist?
 • Kui firma maksab kinni kellegi teise valimiskampaania, siis igal juhul on tegemist ettevõtlusega mitteseotud kuluga ning summalt tuleks täiendavalt tasuda erisoodustusmaksu. Muidu võiksid ju kõik sarnase skeemi järgi nn dividende välja võtta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  06. December 2011, 18:55
  Otsi:

  Ava täpsem otsing