USA siseinfojuhtumil 9 uut arreteeritut

05. november 2009, 21:09

Seoses riskifondi Galleon Group
siseinfoskandaali uurimisega arreteeris FBI täna veel üheksa inimest, kirjutab
uudisteagentuur Reuters.

Kokku on süüdistus esitatud 15 kahtlusalusele (Bloombergi andmetel 14 inimesele), mis teeb selle riskifondidega seotud suurimaks kriminaalasjaks. Arreteeritute hulka kuulub maaklerifirmade kauplejaid, riskifondide haldureid ja juriste.

Juhtumiga on seotud mitme suurettevõtte, nagu IBM ja Intel juhtivtöötajad.

Tänane arreteerimine on järg riskifondi Galleon asutaja ja juhi Raj Rajaratnamile esitatud süüdistusele, kus teda süüdistatakse suureulatusliku siseinfo kasutamises, tänu millele teeniti ebaseaduslikku tulu 20 miljonit dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2009, 21:09
Otsi:

Ava täpsem otsing