Green IT: tõusime liisingutehingutes Eesti turuliidriks

09. november 2009, 09:03

Arvutipargi haldamise täisteenust pakkuv
Green IT OÜ teatas oma pressiteates, et vahendas 2009. aasta kolmandas kvartalis
41,7% kõigist äri- ja avaliku sektori IT liisingu tehingutest Eestis, asudes
esmakordselt juhtpositsioonile.

„Liisingu osas liidriks olemine ei ole meie jaoks eesmärk omaette, kuid loomulikult on tore teada, et oleme turul edukad olnud. Kolme tegevusaasta jooksul on Green IT kiirelt kasvanud ja rõõm on tõdeda, et isegi majandussurutise tingimustes oleme suutnud ärimahtusid suurendada“, kommenteeris Green IT juhatuse esimees Margo Luberg.

Green IT OÜ hallata on üle 25 000 seadme kolmes Balti riigis ja liisinguportfell ületab 100 miljonit krooni. IT liisingu pakkumisel on Green IT partneriteks Nordea Finance Estonia, SEB Liising ning Danske Bank.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. November 2009, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing