Bigbank avab Soomes oma esimese kontori

ÄP 12. november 2009, 00:00

Bigbanki juhatuse esimees Targo Raus ütles pressiteate vahendusel, et pank pole Soomes tundmatu, sest on pakkunud hoiustamisvõimalust elektroonilise pangateenusena juba 2008. aasta maist ja selle vastu tuntakse jätkuvalt huvi.

Bigbanki Soome filiaali asub juhtima panga juhatuse liige Veiko Kandla.

Bigbanki Soome esimene pangakontor avab uksed Helsingis asuvas Kamppi ostukeskuses novembris. Järgmisel aastal on plaanis hakata pakkuma ka laenuteenuseid ning laiendada internetipanga teenuste võimalusi Soome klientidele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:18
    Otsi:

    Ava täpsem otsing