ÄP fototoimetus • 11. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Äripäeva veebikülg tegi iluopiMulle meeldib - nii stiil kui sisuloogika. Kuidagi selgem ja puhtam. Ja värskem (uued asjad kipuvad ikka värsked olema :-)) Mõned typod ja bugid veel sees, aga kauaks neidki. Hästi tehtud!Pruun värv on suht jube. Mõni poolakas on disaini teinud?Mu meelest pole suurt häda midagi. Eks algus tahab harjumist ja mõned asjad, nt nädala loetavamad lood, ei tööta. Kas suure bänneri mõtet ei taha ikkagi maha heita?:)No see on puhtalt harjumise asi. Reeglina on iga uus asi suurele osale inimestest ebameeldiv. Parem või halvem selgub veidi pikema aja peale, kui on ka kasutatud.Kael jääb vasakule vaatamisest kangeks - ei meeldi, värvivalik ka mitte, aga võibolla harjub, mis meil üle jääb.Eriti vastik on see ristlinkimine ilma näitamata, et link viib saidist välja. Pange info lingi juurde.Mis vanal viga oli, et uus vaja teha oli ????Uus leht karjub kirevuse ja toonidega, väga raske on midagi üles leida, kuna lehe kujundus pole väga loogiline. Vana leht oli kõvasti parem!!! Tänane leht asub väga imelikus kohas...Minule meeldib uus leht! Hoopis loogilisem kui vana, kergemini leiab endale vajaliku üles. Kui uudiskiri ise veel reklaamidest ka vabaneks, siis oleks super!

Autor: ÄP

Hetkel kuum