Riia lennujaam kardab tuleviku pärast

Katariina Krjutškova 14. november 2009, 17:15

Riia lennujaam teatas, et lennujaama ning kogu Läti lennunduse areng võib olla ohus, sest neil tuleb 80 protsenti kasumist maksta valitsusele.

Riia lennujaamast öeldi portaaliline nozare.lv, et neil tuleb anda 80 protsenti kasumist riigile, kuid neljakordne lennujaama riigipoolse toetuse vähenemine ohustab lennujaama arengut.  Lisaks sellele vähendab välisinvestorite huvi ja kahandab kahandab ka reisijate ohutust, vahendas Delfi.

Lennujaama juhatuse esimees Krisjanis Peters muretses ka Baltikumi lennujaamade omavahelise tugevneva konkurentsi pärast. Ta nentis, et vastupidiselt Läti valitsuse käitumisele otsustati Leedus lennujaama makse hoopis vähendada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. November 2009, 17:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing