Miks soovitavad britid jõuluostud Tallinnas teha?

Katariina Krjutškova 15. november 2009, 17:21

Briti päevaleht The Daily Telegraph tõi välja kümme sihtkohta, kus tasub jõuluoste teha ja kus peetakse maha kõige mõnusam jõululaat. Ühena oli välja toodud ka Tallinn.

Seda järgmistel põhjustel: „Kuigi Tallinna jõululaada traditsioon on veel lapsekingades, käib kauplemine gooti stiilis Raekoja platsil, kus tekib kahtlemata unustamatult muinasjutuline meeleolu. Seal on hubane ja intiimne. Meeldiva õhustiku loovad puumajakesed ümber jõulupuu. Osta saab traditsioonilist käsitööd: tikitud vatitekke, värvilist vilti ja klaasi, lambanahkseid vaipu, puidust tähekujulisi lampe, nukke, küünlaid ja ilusaid loomakesi. Meeldivat kehasoojust hoiab glögi. Maitsta saab ka verivorsti, hapukapsast, traditsioonilist martsipani ja piparkooke. Jõuluvana koos oma kahe abilisega liiguvad mööda rahvamassi, keda lõbustavad rahvamuusikud ja tantsijad. Seal lähedal, Harju tänaval, asub ka avatud liuväli. Ja ärge unustage postitada jõuluvana postkontoris oma näärikaart!"

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2009, 21:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing