ÄP fototoimetus • 17. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Kessler: kas selline pank peaks turul tegutsema?Ma ei tea, kuidas neil aususega on, kuid on kindel, et SEB on üleolev, kui oled kehvas seisus ja neil midagi kaotada pole.Mina omalt poolt arvan, et hr Kessler ei peaks endale kohtu rolli võtma ja laskama kohtul tõde selgitada. Seni kuni pole kohtuotsust, võiksid asjaga seotud inimesed natuke vähem teemat kommenteerida.Kas see on ikka päris seaduslik, kui FI juhtfiguur seaduslikult tegutseva panga kohta telekas niimoodi ütleb? Erapoolik?Hämmastav sõnavõtt, ebapädev. Uskumatu, aga eks see ongi meie fi tase ja sisu.KK on üldiselt päris nutikas tüüp, kuid see sõnavõtt on küll FI aasta PR ämber. Kas nad äkki ei tahaks kohtuotsust ära oodata? Praegu võib ju juhtuda, et poisid tegid kõik õigesti ja ei olegi midagi kommenteerida, mis?Milline paatos, milline paatos...! Ei tea, kas Kessler oma väärtuslikku hinnangut andes ikka korralikult pisaraid ka neelas, põlvili langes ja käsi ahastuses taeva poole sirutas?

Autor: ÄP

Hetkel kuum