FOTOD: rohelised rebisid rahvaliidult surmamaski

Erik Prozes 19. november 2009, 10:44

Kes oli see eilsel põllumeeste meeleavaldusel surmakostüümis valitsusevastaseid loosungeid hüüdnud härra?

Roheliste fraktsiooni juht Valdur Lahtvee rebis meeleavaldajalt maski ning selgus, et skandeerija on Rahvaliidu Tallinna linnaühenduse esimees Lauri Läänemets. "Kui inimene julgeb välja tulla, siis tulgu ikka oma näoga," kommenteeris Lahtvee täna hommikul.

Läänemetsa kinnitusel osales ta meeleavaldusel põllumeeste toetuseks. "Ma ei häbene meeleavaldustel käia, olen neid ise ka palju korraldanud," lisas ta. Kostüümiga ringi käies on Läänemetsa ütlusel võimalik paremini inimestega kontakti saada.

 

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. November 2009, 16:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing