• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Töömehed võtavad kellu välja

  "Merkol said korterid otsa, plaanime alustada saja uue korteri ehitust," teatas eile Merko Ehituse nõukogu esimees Tõnu Toomik. Tallinna Kristiinesse ja Pärnu maanteele ehitatakse kaks uut kortermaja.
  Merko elamuehitusdivisjoni juht Tiit Kuusik lisas, et kõigil suurtel arendajatel on praegu korteriportfellid tühjad. "Merko, YIT, NCC, Skanska - kõigi portfell on tühi," selgitas Kuusik turuolukorda.
  Toomiku sõnul on turul tuhatkond uut korterit, ent korteriostja on muutunud teadlikumaks, otsitakse heas asukohas ja hea kvaliteediga kortereid, mida polegi enam saada.
  "Lisaks elamuehitusprogrammile soovime osaleda seal, kus on hea tootlus, oleme nõus tulema investoriks. Saame kulutada 300 miljonit krooni," lisas Toomik.
  Toomiku sõnul oli aasta algul vaid üksikuid julgeid väikearendajaid, ent needki tõmbusid tagasi. "Nüüd on suuremad agressiivsemaks läinud," vihjas Kuusik sellele, et ka teistelt suurtelt arendajatelt võib peagi uudiseid oodata.
  Vallikraavi Kinnisvara nõukogu esimees Aivar Tuulberg kommenteeris Merko eilset teadet, et nemad juba alustasid. "Alustasime kolm kuud tagasi kahe kortermaja ehitust Tartus," märkis ta.
  Küsimusele, kas praeguse kinnisvarahinna ning ehitushinna suhte juures on võimalik kasumlikult arendada, vastas ta, et on küll, kui nende kruntide hinnast, mida turu tipus üksteisele müüdi, üks null või rohkem tagant ära võtta.
  Tuulberg kinnitas, et arendada tasub ka väljaspool Tallinna. "Aga sõltub paljuski arendajast, pankade peale eriti loota pole mõtet," sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.