Keskhaigla ja Rahvusooper Estonia lõid käed 

Kaisa Gabral 23. november 2009, 16:11

Ida-Tallinna Keskhaigla ja Rahvusooper Estonia sõlmisid täna koostöölepingu, mille eesmärk on arendada haigla ja teatri ühistegevuste kaudu koostööd kultuuris, tervishoius ja nendega seotud valdkondades.

„Koostöö raames tahab rahvusooper pakkuda haigla rahvale vaimutoitu, et arstid ja teised meditsiinitöötajad ikka ja alati heas vormis püsiksid ja heas tujus oleksid, “ sõnas Rahvusooper Estonia peadirektor Aivar Mäe.

„Haigla tahab omalt poolt kaasa aidata sellele, et lauljad ja tantsijad vigastuste või ootamatute probleemide puhul kiiret abi ja heal tasemel taastusravi saaksid ning suudaksid kvaliteetselt etendusi anda,“ lisas Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee koostöölepingu sõlmimisel.  

Lepingu allakirjutamisel viibinud Estonia solistid tutvusid ringkäigul haiglaga ning külastasid ka Ida-Tallinna Keskhaigla Hea Tervise Keskust.

Rahvusooper Estonia poolt allkirjastas lepingu peadirektor Aivar Mäe ning AS Ida-Tallinna Keskhaigla poolt juhatuse esimees Ralf Allikvee.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2009, 16:21
Otsi:

Ava täpsem otsing