Luik haaras Julianus Inkasso endale

Kadrin Karner 23. november 2009, 14:26

Möödunud nädala kolmapäeva seisuga omandas Hans H. Luik pea kogu inkassoteenuseid pakkuvad ettevõtte Julianus Inkasso emafirma aktsiatest.

Julianus Inkasso kuulub 100% investeerimisettevõttele ICE Credit Group ASile, mille omanikud olid senini Luigele kuuluvad HHL Rühm OÜ, Minigert OÜ ja Jaanus Laidveele ja Ahti Ahole võrdselt kuulunud Kaks Kogujat OÜ.

Väärtpaberi keskregistri andmetel liikus 18. novembril 43 298 ICE Credit Groupi aktsiat ehk sama palju, kui kuulus Aho ja Laidvee ettevõttele. Kaks Kogujat OÜ omanikelt ei ole õnnestunud Äripäeval veel kommentaari saada.

„See on vahepealne etapp väärtpaberite pikemalt planeeritud liikumiste reas,“ ütles Äripäevale e-kirjas Hans H. Luik. ICE Credit Groupi juhatuse esimees Ülar Maapalu selgitas reedel, et Luik on Kaks Kogujat välja ostnud, mistõttu kuulub temale 99% Julianuse emafirma aktsiatest.

ICE Credit Groupile kuulub lisaks Julianus Inkassole ka Äripäeva infopanga Agent andmetel Aktiva Finants OÜ, ICE Credit Solutions OÜ ja Krediidikassa AS.

Ligi üks protsent ICE Credit Groupist kuulub Silvar Pippari ettevõttele Unicode OÜ.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. November 2009, 15:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing