Börs: Playboy-jänku ahvatleb aplaid

Katariina Krjutškova 25. november 2009, 08:32

Ajakiri Playboy on oma ustavat lugejaskonda rõõmustanud tervelt 56 aastat, olles suhteliselt muutumatuna esitlenud teatavat elustiili, vabadust ja vabameelset visuaalset materjali. Seesama muutumatus ja agressiivsete konkurentide lisandumine on suurkuju siiski põlvili surunud ning teinud ta ahvatlevaks ülevõtmisobjektiks.

Juba nädal aega puhuvad tormiste tuultena jutud meelelahutus- ja meediaettevõtte võimalikust ülevõtmisest brändide kogumisega tuntuks saanud Iconix Brand Groupi poolt, kes Bloombergi kiirete reporterite väljaurgitsetud info kohaselt oleks kikilipsus jänku eest valmis välja käima umbes 300 miljonit dollarit.

Edasi saad lugu lugeda Äripäeva paberväljaandest SIIT. Selleks vajaliku päevapileti saad osta SIIT.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2009, 08:32
Otsi:

Ava täpsem otsing