Investor: Arco Vara oli positiivne üllatus 

Kadrin Karner 30. november 2009, 20:30

Ilma igasuguse naljata ütlen, et mind üllatas enim positiivselt kolmanda kvartali tulemuste põhjal Arco Vara, ütles Äripäevale mitme Tallinna börsil oleva ettevõtte aktsionär ja Barclay Hotell AS üks omanik Urmas Uustal.

„Kõige enam üllatas Arco Vara. Tõeliselt positiivne üllatus ilma igasuguste jutumärkideta,“ rääkis Uustal lisades, et ettevõtte tulemused oleks võinud hullemad olla aga ei olnud seda ning firma on elus ja ütleb ise, et asi läheb ainult paremaks. „Igal pool on masu ja pupu aga nemad on börsil olemas ning suutsid oma tulemustega ka analüütikuid üllatada,“ kiitis Uustal.“

Teistel ettevõtetel tema sõnul suuri sündmusi ei olnud.

Tarkinvestor asutaja Kristjan Lepiku sõnul suuremat üllatust III kvartal ei toonud. „Väga ootuspärane kvartal oli, ühtegi suuremat üllatust tulemustest ei oskaks tuua. Kuid vaadates, et hinnad viimase kahe kuuga langenud, siis ilmselt turg keskmisena ootas paremaid tulemusi”.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2009, 20:57
Otsi:

Ava täpsem otsing