Edgar ja Vilja Savisaar lahutasid abieluvara

Silvia Kruusmaa 01. detsember 2009, 10:14

Keskerakonna juht Edgar Savisaar ja europarlamendis leiba teeniv Vilja Savisaar lahutasid abieluvara, selgub Ametlikest Teadaannetest.

Harju maakohtu kinnistusosakonna abieluvararegistri kandes on märgitud muu hulgas, et abielu kestel edaspidi soetatav vara või varaline õigus või varaline kohustus, sealhulgas abikaasade arveldusarved ja neil olev raha, jääb selle abikaasa lahusvaraks, kelle nimele on see registreeritud või kantud kinnistusraamatusse või kelle poolt on see kohustus võetud.

Kroonika kirjutab, et 10. novembril avas paar abieluregistris abieluvara registrikaardi nr 2181, mis tähendab, et abielu kestel omandatu on jagatud. Sõlmiti põhjalik abieluvara leping, kus pandi paika, et näiteks seni ühe abikaasa nimel seisnud, kuid ühisvarana sisuliselt mõlemale kuulunud Hundisilma talu on nüüdsest vaid Edgar Savisaare jagu. Olevi tänava eramu kuulub aga sestsaadik ainult Vilja Savisaarele.

Vilja Savisaar klaaris protsessi käigus ka 4,2 miljoni suuruse hüpoteegi ja ostis lisaks korteri nooblis Tallinna südalinna kvartalis.

"Linnapea palus öelda, et registris on kõik olemas ja rohkem ei ole tal sellele lisada," edastab Edgar Savisaare nõunik Moonika Batrakova.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. December 2009, 21:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing