Swedbank lõpetab määratud tagasimaksega krediitkaartide väljastamise

Maire Kasemaa 01. detsember 2009, 15:14

Alates tänasest ei väljasta Swedbank enam määratud tagasimaksega krediitkaarte, vaid pakub selle asemel sarnaste tingimustega American Express Blue krediitkaarti, teatas pank.

Muudatus ei puuduta määratud tagasimaksega Gold- ja Platinum-krediitkaarte.

Swedbanki väikefinantseerimise osakonna juhataja Andres Tukki sõnul on määratud tagasimaksega krediitkaartide väljastamise lõpetamine seotud uute kaartide turule tulekuga ja krediitkaartide tootevaliku ühtlustamisega. „Määratud tagasimaksega krediitkaart ja American Express Blue on oma tingimustelt samad, kuid American Express Blue pakub seejuures oluliselt laiemaid kasutusvõimalusi, näiteks ostukindlustust. Seetõttu otsustasimegi määratud tagasimaksega krediitkaardi asendada.“

American Express Blue krediitkaardi teenustasu ja tagasimaksete kord on täpselt sama, mis senistel määratud tagasimaksega krediitkaartidel - kuutasu on 25 krooni, kõikide eelneva kuu ostude tagasimakse tähtaeg kuu 10. kuupäev ja kuni 40päevane intressivaba periood kasutatud limiidile.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. December 2009, 15:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing