Lugeja arvab

ÄP 02. detsember 2009, 00:00

  Tallinna Vesi: konkurentsiameti analüüs põhineb puudulikul infol
 • "Meil ei ole olnud piisavalt aega konkurentsiameti esitatud akadeemilistel alustel teoreetilist analüüsi põhjalikult läbi vaadata." Aga hinnang juba olemas: "Kõnealune pealiskaudne ja puudulikul informatsioonil põhinev analüüs". Otsige veel vabandusi.
 • Konkurentsiamet võttis Tallinna Vee finantsaruanded, jagas kasumi varadega ja sai tootluse, mis on liiga kõrge. Kui konkurentsiameti analüüs baseerus puudulikul infol, siis kas Tallinna Vee finantsaruanded on puudulikud?
 • Ühtlasi võiks Tallinna vee kvaliteeti kah tõsta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 18:20
  Otsi:

  Ava täpsem otsing