Lugeja arvab

ÄP 04. detsember 2009, 00:00

  Väikeettevõtja: ajagem Tallinn pankrotti!
 • Annan Ansipile uue maksu idee. Riiklikul tasandil tuleks kehtestada Keskerakonda kuulumise maks. Edgarile veel ideid, mida Tallinnas koguda võiks: 1. Kingamaks - aitab taastada kulunud kõnniteid; 2. Jalgrattamaks - aitab taastada kergliiklusteid; 3. Keskerakonda mittekuulumise maks - maksavad kõik tallinlased, kes ei kuulu Keskerakonda; 4. Noorusmaks - maksavad kõik, kes ei ole veel pensionil - sellest saab siis pensionäridele lisa maksta; 5. Sünnitusmaks - maksavad kõik tallinna pered, kuhu sünnib uus ilmakodanik - aitab ehk sellega lasteaedadele palgaraha koguda.
  Sportlandi liisk langeb paari kuu jooksul
 • 300 prossased juurdehindlused ja naljakad soodukad ca 40 prossa ja hind on sama, mis enne - suht paljud on hakanud väsima ja kui on olemas ka oluliselt soodsamaid fimasid kui nike, siis miks mitte. Sama mis Imre Kose gurmeerestoran, ulmehinnad ja keskpärane kaup - ei ole ju halb, aga lolli raha on väheks jäänud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 18:20
  Otsi:

  Ava täpsem otsing