ÄP fototoimetus • 6. detsember 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Üleminek eurole - mida meil kaotada?Me oleme arukas riik - me ei hakka võitlema ei masu ega töötusega, meie võitleme parem võidukalt pundikese poolearuliste skeptikutega.Keegi võitle euro vastu, vaid meetodite vastu, millega eurole tahetakse üle minna. Ei Sloveenia ega Slovakkia uputanud oma majandust enne ära, et eurot saada. Meie laseme majanduse vee alla, et saada vastu seda, mis majandust võib-olla ei aitagi.Soomlasest tuttav ütles, et pärast euro tulekut on tema elu paranenud. Olid küll mõned pisikesed hinnatõusud, ümardamised, kuid ta on ülirahul. Loodan, et vaatamata pidevale kaigaste kodaraisse loopimisele jätkub valitsusel jõudu see samm teoks teha.www.stat.si/eng/novica_prikazi.aspx?id=2800 - statistika Sloveeniast. Point: euro ei ole aidanud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum