Üks küsimus: Kui suur peaks palk olema?

ÄP 08. detsember 2009, 00:00

Aimar Altosaar, Jaan Tõnissoni Instituudi juhatuse liige
Eesti riigis võiks olla hea tava, et miinimumpalk ja kõrgemate riigiametnike palk ei erineks rohkem kui 20 korda. See ei peaks olema jäigalt seotud, vaid reeglid võiksid olla sellest põhimõttest lähtuvalt tehtud.

Enn Veskimägi, ASi Standard suuromanik
Konkreetset numbrit on raske öelda, kuid täna naudib avalik sektor palkasid, mis buumiaastatel üles kerkisid. Kui 3-4 aastat tagasi põhjendati palgatõusu sellega, et konkureeritakse erasektoriga, miks siis nüüd enam ei konkureerita.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing