Ryanairi 200 Boeingu tellimus küsimärgi all

Romet Kreek 08. detsember 2009, 13:50

Euroopa suurim odavlennukompanii Ryanair Holdings teatas, et kõnelused Boeinguga 200 lennuki tellimuse osas on katki, kuna tootja ei suutnud pakkuda aktsepteeritavaid tarnimistingimusi, vahendab Bloomberg.

Mõlemad tehingu osapooled jõudsid Boeing 737 kulude osas kokkuleppele, kuid siis tuli Boeing lagedale uute tingimustega, mis puudutasid hooldus- ja edukusgarantiisid.

„Nad tahtsid minna tagasi ja uuesti läbi rääkida 200 uue lennuki tellimistingimusi, muutes need meile praegu kehtivast lepingust viletsamaks,“ Ryanairi juhatuse esimees Michael P’Leary. „Kahjuks on nüüd ebatõenäoline, et see tehing toimub. Läbirääkimised on läbi kukkunud. Olen šokeeritud.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. December 2009, 13:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing