• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viking Line ennustab konkurentsi teravnemist

  Reisijate arvus on heal juhul oodata mõõdukat kasvu, kaubavedude turul languse peatumist, samas kui võimsust tuleb turule juurde, rääkis ta. "Reisijad võidavad," lisas Ekman.
  Karmistuvate keskkonnanõuete tõttu võivad lähiaastail laevafirmade kulud kerkida 6-10%. See sunnib mõtlema kütuse ökonoomsemale kasutusele. "Olulisim on ehitada uusi laevu," sõnas Viking Line'i juht Nils-Erik Eklund eile.
  Nende värskeim uus laev ADCC on aga Hispaania laevaehitusfirma probleemide tõttu valmimisgraafikust maas.
  Oktoobriga lõppenud majandusaasta aruandes kirjutas Viking Line, et 14,1 miljonit eurot on ettemaksuna tasutud ning halvimal juhul on Vikingil võimalus leping üles öelda ja raha tagasi saada.
  Laevapargi uuendamist kaaluv Tallinki suurim konkurent Läänemerel Viking Line teatas eile, et ei huvitu mõne Tallinki laeva äraostmisest. "Kasutatud alus oleks teisejärguline lahendus," kinnitas Eklund eile Helsingis Viking Line'i majandustulemusi tutvustanud pressikonverentsil.
  Viking Line'i käive perioodil 2008. aasta 1. novembrist 2009. aasta 31. oktoobrini kahanes hoolimata reisijate arvu ja kaubavedude mahu kasvust 470,7 miljonile eurole, võrreldes eelnenud aasta 475,3 miljoniga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.