Morgan Stanley juht loobub boonusest

Tarvo Vaarmets 18. detsember 2009, 17:47

Morgan Stanley juht John Mack otsustas lõppeva aasta boonusest loobuda, kuna pank peab tõenäoliselt tänavu esmakordselt avaliku ettevõttena kahjumi vastu võtma.  

Aasta lõpus ameti James Gormani üle andev Mack selgitas oma otsust töötajatele saadetud kirjas. See pole esimene kord, kui Mack oma boonusest loobub - sama tegi mees ka 2007. aastal, kui Morgan Stanley teatas oma esimesest kvartalikahjumist ja eelmisel aastal, kui pank valitsuse hädaraha vastu võttis.

Ka Bank of America juht Kenneth Lewis teatas oktoobris, et loobub oma selle aasta palgast ja boonusest.

"Me tunnistame keskkonda, milles tegutseme ja majanduse väljakutseid, millega väga paljud riigid silmitsi peavad seisma," kirjutas Mack. "Arvestades seda erakordset keskkonda ja meie majandussektorile antud valitsuste ebaharilikke finantstoetusi, teatasin ma selle firma juhina eelmisel nädalal kompensatsioonikomiteele, et loobun aastalõpu-boonusest," lisas Morgan Stanley juht Bloombergi vahendusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2009, 18:08
Otsi:

Ava täpsem otsing