ÄP fototoimetus • 20. detsember 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kui palju kulutad tänavu jõulukinkidele?

Rein Kilk, ettevõtja

Ma ei ole kunagi eriline priiskaja olnud. Ma teen sama palju kingitusi kui mullu, aga ma ei pinguta sellega üle. Ei ole isegi rehkendanud, mis see rahaline suurusjärk võib olla. Laste kingitused maksavad umbes 500 krooni ringis ühe lapse kohta. Jõulukingitused on traditsioon, aga nende tegemisega ei soovita üle pingutada kellelgi.

Jaan Toots, Rotermann Grupp OÜ nõukogu liige

Umbes sama palju kingitusi teen kui eelmisel aastal, mul ei ole kunagi eriliselt suur kingikott olnud. Jõulu puhul ei olegi kingituste maksumusel suurusjärku, kingitused tulevad südamest. Ma ei ole iial kingituse rahalist väärtust vaadanud, see on rohkem hingeline asi.

Alar Tamming, ASi Tavid suuromanik

Minu jaoks on tähtsam see, et jõulukingitused teeks inimestele rõõmu, ja selle rahalise poole peale ei ole üldse mõelnud. Hind ei ole määrav ja ega rõõm ei tule sellest. Kui inimesele teeks rõõmu kallis asi, siis see võib olla kallis kingitus, aga rõõmu teeb näiteks isetehtud asi, võib ta ka odavam olla.

Autor: ÄP

Hetkel kuum