• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Igaühele oma jõulumuinasjutt

  Jõulud on imeline aeg, mis seondub lumevaiba, tuledesäras linna ning soovide täitumisega. Igaüks defineerib imesid, soove ja jõuluaega erinevalt, igaühe jaoks on oma jõulumuinasjutt. Aga tahaks loota, et meil jätkub edaspidigi jõudu uskuda nii jõulu- kui ka igapäevastesse imedesse.
  Pigem on teretulnud padupositiivne nina püsti suhtumine, et Eesti on suuteline kriisist paremini välja tulema kui naabrid või enamik Euroopastki, kui et valdavaks muutub eestlaslik passiivselt-kurvameelne käegalöömine.
  Lootust uskuda ja tegutseda õhutas ka oktoobri lõpus Economistis ilmunud ja ohtralt tagasisidet saanud artikkel, mis hoiatas, et meie enesega rahulolu, mida lätlased ja leedulased niigi ette heidavad, võib veelgi suuremaks kasvada. Kuna saime IMFilt majandusraskustega hakkamasaamisele ja eurokriteeriumide täitmisele sedavõrd positiivse hinnangu.
  Tegelikult on Eesti ju hullemaidki aegu üle elanud kui praegu. Ka kümme aastat tagasi olime väljumas noort riiki räsinud kriisist, lisaks külvas paanikat millenniumiaastavahetus, mil kardeti arvutite n-ö hulluks minemist ja arvutiprogrammide ja nendel põhinevate teenuste ülesütlemist. Nii mõnegi ettevõtte tippjuht tähistas 2000. aasta saabumist vea kartuses tööpostil.
  Eriti ärevile olid aetud Eestis elavad välismaalased, kes veaga seotud ootamatusi kartes varusid vett, toitu, kütust, ravimeid ja muud. Täna toob selle meenutamine vaid muige huulile.
  Muinasjuttudest võib leida hulgaliselt ka tavaelus abi andvaid tarkusi. Nii meenub mulle lapsepõlve ühest lemmikfilmist "Arabella, mereröövli tütar" kurikaelade järeldus, et heaga on võimalik ehk isegi rohkem nodi kokku ajada kui halvaga. Ja see on nii mõnigi kord tõsi. Proovige ise!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.