Laid: suurim saavutus on eurokõlblikuks saamine

Katariina Krjutškova 22. detsember 2009, 09:09

Maksumaksjad on kannatanud rohkem kui peaks ja avaliku sektori kulud on kahanenud võimalikust vähem, on siiski selle aasta suurim saavutus eurokriteeriumite täitmine, Elion Ettevõtted ASi juhatuse esimees Valdur Laid.

"Tasub vaid meenutada ja võrrelda aasta alguses ja viimasel kuul Eesti kohta välismeedias avaldatud lugude tonaalsust. Ilma rahvusvahelise usaldusväärsuse ja sellega kaasnevate investeeringuteta ei saa me aga ühegi nipiga Eesti tööpuudust oluliselt väheneda," ütles Laid, kelle hinnangul saavutab Eesti usaldusväärsusega euro tulekuga.

Aasta ärimeesteks pidas Laid vendi Rebaseid. "Sõna otseses mõttes kõige silmapaistvamad, vähemalt Tallinnas, on 2009. aastal olnud vennad Rebased oma äsjavalminud Solarise keskusega, millest vaatamata kriitikale on kiiresti kujunenud oluline äri ja meelelahutuse tõmbekeskus," ütles Laid.

Seoses lõppeva 2009. aastaga ja kohe-kohe algava 2010. aastaga küsime ettevõtjate käest arvamust uue aasta lubaduste ja nende täitmise kohta.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. December 2009, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing