Pokkerimängijad annetasid 40 000 krooni

Anne Oja 24. detsember 2009, 13:39

Eesti suurim internetipokkerimängijaid ühendav portaal PokkeriProd.com viis liikmete seas läbi vabatahtliku jõuluannetuse, et mitmele toetust vajavale asutusele rõõmu teha, teatas portaal.

Kokku saatis kahe nädala jooksul annetusi 62 inimest ja koguti ligi 40 000 krooni, mis otsustati jagada Tartu Maarja Kooli, MTÜ Loomade Hoiupaiga ja Tallinna Lastekodu vahel. Annetused anti asutustele üle 23. detsembril ehk jõulureedel.

MTÜ Loomade Hoiupaiga jõuluannetusteks kogunes enam kui 13 000 krooni ja selle summa eest osteti lemmikloomatoitu. Tallinna Lastekodu personalile korraldati PokkeriProd.com jõuluannetuste eest peaaegu 11 000 krooni maksev koolitus, mis on muidu toimunud igal aastal, kuid tänavu oleks see rahapuuduse tõttu ära jäänud. Tartu Maarja Koolile annetati 14 000, mis läheb uue bussi ostmise fondi.

PokkeriProd.com portaali ja annetuse projekti eestvedajate Lennart Vahemetsa, Andres Leppiku ning Silver Simulaski sõnul jõudsid kõik annetused tõrgeteta kohale. "Arvame, et annetused läksid õigetesse kohtadesse, ja loodame, et saime praegusel raskel ajal inimestele ja loomadele natuke rõõmu teha," selgitas Vahemets.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. December 2009, 13:39
Otsi:

Ava täpsem otsing