Pankadevahelise otsekorralduse ristkasutusega on liitunud üle 500 ettevõtte

Kristi Malmberg 28. detsember 2009, 10:41

Pangad koostöös Itella Information AS-iga pakuvad siseriikliku otsekorralduse ristkasutuse teenust, millega on 2009. aasta lõpuks liitunud juba üle 500 ettevõtte, teatas pangaliit.

Liitujate seas on suurim osakaal korteriühistutel, kellel oli enne ristkasutuse teenuse turule toomist väga keeruline pakkuda oma liikmetele otsekorraldusega arvete tasumist. Liitunute suur hulk on kasvatanud otsekorraldusega maksmise võimalusi oluliselt ning on teenusele juurde toonud palju kasutajaid.

”Kui varem pidi arveid otsekorraldusega maksta soovijal olema konto samas pangas kui teenusepakkujal, siis siseriiklik otsekorraldus muutis arveldusvõimalused märgatavalt paindlikumaks,” ütles pankadevahelise makseinformatsiooni vahendajaks oleva Itella Information AS-i tegevdirektor Ahti Allikas.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. December 2009, 10:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing