Prügimonopol tõstis Võrus hinda

Kristi Malmberg 30. detsember 2009, 11:29

Uuest aastast Võrus kehtima hakkavad monopoolsed prügiveotariifid ei tule nii soodsad, nagu suvise riigihankekonkursi võitnud AS Ragn-Sells Eesti esialgu pakkus, kirjutab Võrumaa Teataja. ­

Kahele maksutõusule viidates nõudis prügimonopol kohe hinnatõusu, millega linnavolikogu soostus. Hinnatõus puudutab kõiki konteineritüüpe ja jääb vahemikku 4,8-6,5 protsenti, võrreldes tariifidega, mille Ragn-Sells esitas riigihankekonkursile.

Linnavalitsuse linnahoolduse ja keskkonna osakonna juhataja Hegri Naruski sõnul tingivad prügiveo kallinemise uuest aastast tõstetavad kütuseaktsiis ja saastetasu. Reaalselt inimesed hinnatõusu Naruski sõnul ei tunneta, sest prügiveo hind langeb Võrus mitu korda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. December 2009, 11:29
Otsi:

Ava täpsem otsing