Indrek Kald • 25. mai 2010 kell 9:00

Shanghai EXPO-l täna seminar Eesti ettevõtlusest

Eesti paviljon Shanghai EXPO-l korraldas täna seminari Hiina ettevõtjatele, millest võttis osa 49 inimest metallitööstuse, masinaehituse, IT, säästva tehnoloogia, rohelise energia, juura jms sektoritest.

Seminari avas Eesti paviljoni peakomissar Toomas Tiivel, Eesti ettevõtluskeskkonda tuvustasid EASi esindajad Krister Kalda, Riina Leminsky, Valdar Liive ja Valle Feldmann. Ettekannetes anti üldtutvustus Eesti kohta – asukoht, ajalugu, põhja ja ida mõjud –, samuti räägiti Eesti ettevõtluskliimast, investeerimisvõimalustest ja EASi Shanghai esinduse pakutavast abist.

Zhang Kun, kelle ettevõttel The Great-Line on kontorid nii Pekingis kui Tallinnas, tutvustas Eesti turismimagneteid ning rääkis oma kogemusest, kuidas on hiinlasel Eestis äri teha. Seminari lõpetas kontaktide sõlmimine Eesti esindajate ja Hiina ettevõtjate vahel.

Pärast seminari tutvustati Hiina ettevõtjatele Eesti paviljoni, kuhu on paigutatud 33 hoiupõrsast. Iga hoiupõrsas väljendab erinevat teemat, mida Eesti paviljon oma kontseptsiooniga "Better city, better life" adresseerib.

Hetkel kuum