Anne Oja • 15. juuni 2010 kell 16:56

Võltsnumbritega BMW üritas bensiini varastada

G4Si patrull andis esmaspäeva õhtul politseile üle võltsnumbrimärke kasutanud BMW juhi, kes kavatses ühes Tallinna tanklas klienditeenindajate kahtlustuste kohaselt bensiini varastada.

Tankla klienditeenindaja edastatud paanikahäirele reageerinud G4Si turvatöötajad pidasid kinni punase BMW juhi, kes oli tankinud 35 liitrit bensiini, teatas turvaettevõte. Tanklatöötaja vajutas õigeaegselt paanikahäire nuppu, kuna kahtlustas, et juht võib lahkuda tanklast tangitud kütuse eest maksmata.

Turvatöötajate saabumisel väljus juht autost ning eemaldas sõidukilt välismaa päritolu numbrimärgid, mis auto esi- ja tagaosal olid erinevad: HHR 1847 ning RDT 451. Eemaldatud registreerimisnumbrid pani juht sõiduki pagasiruumi. Auto salongis tagaistmel oli üks Eesti päritolu numbrimärk.

G4S kutsus kohale politsei ning andis kahtlaste numbrimärkidega sõiduki juhi politseile üle. Enne politseipatrulli saabumist tulid tanklasse BMW juhi kutsutud tuttavad, kes tasusid tangitud kütuse arve.

Hetkel kuum