Väinu Rozental • 16. juuni 2010 kell 4:40

Urmas Kruuse loobus kohast riigikogus ja jätkab Tartu linnapeana

Tartu linnapea Urmas Kruuse saatis täna varahommikul riigikogu esimehele avalduse sooviga loobuda riigikogu asendusliikmeks asumisest, teatas Tartu linnavalitsus.

Urmas Kruuse avalduses seisab: "Loobun ametivande andmisest ega soovi asuda riigikogu liikmeks seoses sooviga jätkata tööd Tartu linnapeana."

Kruuse lisas, et on saanud tartlastelt kohalikel valimistel piisavalt suure toetuse, et jätkata oma tööd Tartu linnapeana. "Poleks õige tartlaste usalduse ja toetusega mitte arvestada ning uusi väljakutseid otsima minna. Tartus on veel väga palju teha - vajame jätkuvalt uusi lasteaiakohti, AHHAA keskuse ehitus alles käib, haridusvaldkonnas on linnal mitmeid väljakutseid," loetles linnapea.

Seoses Margus Lepiku riigikogust tagasiastumisega ja asumisega Valga maavanema ametikohale pidi vastavalt riigikogu juhatuse otsusele andma 16. juunil ametivande ja asuma Margus Lepiku asemele riigikogu asendusliikmeks Tartu linnapea Urmas Kruuse.

 

Hetkel kuum