• Jaga lugu:

  Tapetud ärimees käis äripartneriga kohut

  Pjotr Tamuljonok oli mitmekülgne ärimees. Ta tegeles odekolonniäri, logistika ja igat sorti hulgikaubandusega. Riigimakse võlgu ei olnud. Pjotr armastas kiireid, päikese käes kiiskavaid sportautosid.
  Eile pärastlõunal olid sõbrad ja lähedased asetanud Pjotri tapmispaika, Kauge 6 maja ette, nelke ja roose, küünlaid ja täidetud viinapitsi. Tolleks ajaks oli politsei Pjotri mõrvarelva juba leidnud, kuriteos kahtlustatavaks ega tagaotsitavaks ei olnud aga veel kedagi tunnistatud.
  Põhja ringkonnaprokurör Ainar Koik kinnitas, et Pjotri tapmise puhul võib rääkida palgamõrvast. "Alust arvata, et tegemist on tellimustööga, annab sündmuskohalt kogutud tõendusmaterjal ja tunnistajate ütlused," ütles ta Delfile.
  Tamuljonok oli kahel korral kriminaalkorras karistatud. Väärtegude eest oli teda karistatud kokku 11 korral. Viimati oli Kauge tänava neljanda korruse katusekorteris elanud Tamuljonokil politsei ja kohtuga pistmist mullu detsembris. 2. detsembri varahommikul roolis ta purjuspäi BMW 520i ning jäi vahetult enne kodumaja politseile napsise peaga sõitmisega vahele.
  Tamuljonokiga tülis olnud äripartneri Ivelina Mahmurova sõnul ei ole ta tapetud ettevõtjaga juba mitu viimast aastat suhelnud.
  Kuidas äripartneri tapmise uudise vastu võtsite? "Väga ebameeldiv, kuidas teisiti saakski seda vastu võtta. Meie vahel on olnud mitu kohtuvaidlust. Kahjuks ma ei saa sellest rääkida, sest see ei oma selles loos mingisugust kokkupuudet," vabandas Mahmurova. Kas Tamuljonokil võis olla pahandusi? "Me ei suhelnud omavahel, seepärast ma ei tea seda," tunnistas ärinaine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Linnamäe grupi firma müüb kaitseväele 10miljonilise välihaigla
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ostab 10,2 miljoni euro eest 2. jalaväebrigaadile välihaigla Margus Linnamäe suurosalusega MM Grupi firmalt Semetron.
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ostab 10,2 miljoni euro eest 2. jalaväebrigaadile välihaigla Margus Linnamäe suurosalusega MM Grupi firmalt Semetron.