Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tapetud ärimees käis äripartneriga kohut

  Pjotr Tamuljonok oli mitmekülgne ärimees. Ta tegeles odekolonniäri, logistika ja igat sorti hulgikaubandusega. Riigimakse võlgu ei olnud. Pjotr armastas kiireid, päikese käes kiiskavaid sportautosid.
  Eile pärastlõunal olid sõbrad ja lähedased asetanud Pjotri tapmispaika, Kauge 6 maja ette, nelke ja roose, küünlaid ja täidetud viinapitsi. Tolleks ajaks oli politsei Pjotri mõrvarelva juba leidnud, kuriteos kahtlustatavaks ega tagaotsitavaks ei olnud aga veel kedagi tunnistatud.
  Põhja ringkonnaprokurör Ainar Koik kinnitas, et Pjotri tapmise puhul võib rääkida palgamõrvast. "Alust arvata, et tegemist on tellimustööga, annab sündmuskohalt kogutud tõendusmaterjal ja tunnistajate ütlused," ütles ta Delfile.
  Tamuljonok oli kahel korral kriminaalkorras karistatud. Väärtegude eest oli teda karistatud kokku 11 korral. Viimati oli Kauge tänava neljanda korruse katusekorteris elanud Tamuljonokil politsei ja kohtuga pistmist mullu detsembris. 2. detsembri varahommikul roolis ta purjuspäi BMW 520i ning jäi vahetult enne kodumaja politseile napsise peaga sõitmisega vahele.
  Tamuljonokiga tülis olnud äripartneri Ivelina Mahmurova sõnul ei ole ta tapetud ettevõtjaga juba mitu viimast aastat suhelnud.
  Kuidas äripartneri tapmise uudise vastu võtsite? "Väga ebameeldiv, kuidas teisiti saakski seda vastu võtta. Meie vahel on olnud mitu kohtuvaidlust. Kahjuks ma ei saa sellest rääkida, sest see ei oma selles loos mingisugust kokkupuudet," vabandas Mahmurova. Kas Tamuljonokil võis olla pahandusi? "Me ei suhelnud omavahel, seepärast ma ei tea seda," tunnistas ärinaine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Inglise keskpank kavatseb karmistada krüpovaluuta reegleid
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Inglise keskpanga sõnul näitab krüptovarade väärtuse 2 triljoni dollari suurune langus turu haavatavust ning vajadust karmima õiguskaitse ja regulatsiooni järele, vahendab Bloomberg.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.