Kadri Paas • 9. oktoober 2010 kell 12:56

Jüri Oti äriühing 12,5kordistas kasumi

Tallinna kesklinna eksvanema, praeguse Kullamaa valla juhi Jüri Oti OÜ teenis mullusel kriisiaastal 12 korda suurema kasumi kui varem.

Tallinna korteritehingute tuntuks saanud, aastaid kestnud kohtusaagast siiski pidevate haigushoogude tõttu võimalikust süüdimõistmisest pääsenud Jüri Ott peab praegu Läänemaal, Koluvere külas turismitalu ning kurdab, et mullune aasta oli tema osaühingule Altmäe Investeeringud väga raske ja keeruline, kuna kestab kohtuvaidlus vanalinnas asuva Viru 17 kinnistu üle.

"Vastaspool on sisuliselt suutnud kohtu kaudu blokeerida osaühingu majandustegevuse (kinnisasja haldamise ja rendileandmise). Seega on osaühing vajalike kulutusi (riigimaksud,kulud õigusabile jne.) finantseerinud omaniku laenu baasil," kirjutab Ott 2009. aasta aruandes.

Tõepoolest, aasta varem on osaühing võtnud 6,9 miljonit krooni laenu. Samas on Ott suutnud äriühingu käibe aastaga 106 200 kroonilt suurendada 842 750 kroonile ning kasumi 50 694 kroonilt 640 294 kroonile.

Äripäeval ei õnnestunud Jüri otti kommentaariks telefonitsi tabada.

Hetkel kuum