• Jaga lugu:

  Põlvamaa ettevõtete TOP: Eelmise aasta võitjani jõudis kriis eelmisel aastal

  Ravimite tootmise ja hulgimüügiga tegelev Nycomed Sefa AS täitis eelmisel aastal eelarve 88% ulatuses. Tunamullusest 342 mln kroonisest käibest kogunes eelmisel aastal 299. Kasum kahanes 67 miljonilt 29 miljonile kroonile. "Finantskriisi mõju ravimikaubandusele 2008. aastal veel ei avaldunud ja seda seetõttu, et maksude laekumine kahanes vähesel määral ega sundinud riike tegema otsuseid kärpida tervishoiu ja ravimite kompenseerimisele ettenähtud summasid," kommenteeris ettevõtte juht Ants Nurk firma tulemusi mullu. "Samuti toimus planeeritud käibemaksu tõusu tõttu pea kõikides ravimiäri sektorites kauba varundamine ehk müügitõus."
  Eelmise aasta teine, AS Värska Vesi taandus tänavu kolmandale kohale. Tootja mullused tulemused ei jäänud väga aasta varasemasele alla -82 mln kroonisest käibest kogunes mullu 80, kasumiks jäi 4,5 ehk ca viiendik mullusest vähem. Kasumilanguse taga on firma juhatuse andmeil taarakäitluse kallinemine. Ettevõte maksis eraisikutest aktsionäridele 1,5 mln krooni dividende.
  Mullune kolmas, tekstiilitootja Voglia Eesti AS kahanes käibes veerandi võrra ja teenis 22 mln kroonise käibe juures 2,7 mln krooni kasumit. Jooksev aasta peaks plaani kohaselt lõppema 18,7 mln kroonise käibega. Samuti maksis firma Soome omanikule 1,5 mln krooni dividende.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.