• Jaga lugu:

  Google tegi supertulemuse, aktsia tõusis52 dollarit

  Täna öösel pärast USA turgude sulgemist tuli Google välja niivõrd tugeva kvartaliraportiga, et aktsia lendas järelkauplemises 9,6% üles.

  Otsingumootor teenis kolmandas kvartalis kasumit 2,17 miljardit dollarit (6,72 dollarit/aktsia kohta) ehk 31 protsenti enam kui aasta eest. Erakorralisi tulusid arvestades ulatus kasum koguni 7,64 dollarini aktsia kohta (analüütikute keskmine prognoos oli Bloombergi andmeil 6,68 dollarit).
  Kvartali müügimaht hüppas 4,38 miljardilt 5,48 miljardi dollarini (keskmine prognoos 5,26 miljardit dollarit). „Digitaalne (uus) majandus liigub oma teed. See kasvab väga kiiresti ja meie osaleme selles maailmas,“ andis turul toimuvale hinnangu Google`i finantsjuht Patrick Pichette. Reklaamklientide linkidele pöördumiste (klikkide) arv kasvas Google`i keskkonnas aastatagusega võrreldes 16% võrra ja nn. klikihind tõusis 3% võrra.
  „Google`i tulemused näitavad, et hoolimata skeptitsismist jätkub ettevõtte edulugu,“ ütles Piper Jaffray analüütik Gene Munster. „Hoolimata sellest, et nad pole olnud edukad arenevatel turgudel nagu Hiina ja Venemaa on nad leidnud võimalusi oma äri kasvatamiseks,“ lisas Munster.
  Emarketer Inc andmeil ulatus USAs kolmandas kvartalis internetireklaamide maht 6,15 miljardi dollarini ehk 11,8% kõrgeima numbrini kui aasta eest.
  Otsingu järel ette kuvatavad reklaamid annavad EMarketeri uuringu kohaselt sel aastal 49% USA internetis teenitavatest reklaamtuludest ning nende reklaamide eest ollakse nõus sel aastal maksma kokku 12,4 miljardi dollarit (16% enam kui aasta eest).
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA valitsus tegi petturist fondijuhi heliplaadi rahaks
USA valitsus müüs vangisistuvale fondijuhile Martin Shkrelile kuulunud Wu-Tang Clani plaadi ainsa koopia maha tundmatuksjäänud ostjale, et klattida Shkreli võlgu.
USA valitsus müüs vangisistuvale fondijuhile Martin Shkrelile kuulunud Wu-Tang Clani plaadi ainsa koopia maha tundmatuksjäänud ostjale, et klattida Shkreli võlgu.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.