Kadri Paas • 21. oktoober 2010 kell 9:42

BREM: Keskerakond võlgneb vee eest 3747 krooni

BREM-i esindaja Merilin Roosimäe sõnul on Keskerakond pidevalt BREM-ile vee eest võlgu. Praeguse seisuga võlgneb erakond firmale peaaegu 4000 krooni.

"OÜ BREM Kinnisvarahooldus esitab arveid reaalsete veenäitude alusel. Aadressil Toom-Rüütli 3/5 Tallinnas on üks veemõõtja, mille fikseeritud näitude alusel on Keskerakonnale esitatud ka arved. Mille tasumisega paraku on Keskerakond olnud pidevalt viivituses," ütleb Roosimäe.

Tema arvates on Keskerakonnas ilmselt ka infosulg, kuna veel eile hommikul suhtles OÜ BREM Kinnisvarahooldus klienditeenindaja Keskerakonna esindajaga  võlgnevuse likvideerimise teemadel ning Keskerakond lubas eilse päeva jooksul oma võlgnevused OÜ BREM Kinnisvarahooldusele tasuda.

Keskerakonna võlgnevus OÜ BREM Kinnisvarahooldus ees on praegu koos viivistega 3747 krooni. Tasumata on selle aasta juuni ja augusti arved.

"Mis puudutab süüdistusi kelmuse teemadel, siis selleks on teised kanalid ja vastavad asutused, kuhu selliste avaldustega pöörduda," lisas Roosimäe.

Hetkel kuum