Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Krachti osalusega imeraviraamatute kirjastus tahab mitmekordselt kasvada

  Möödunud aastal müüs kirjastus Stella Borealis OÜ imeraviraamatuid 0,7 miljoni krooni eest ja kavatseb sel aastal jõudsalt laieneda. Kirjastuse raamatutes olevat dieeti proovis ka vähihaige ettevõtja Enn Sakarias, kes suri arstide prognoosist varem.

  Kirjastus Stella Borealis kuulub võrdselt kirjastajale Igor Kaasikule ja ettevõtjale Kersti Krachtile. Viimane on tuntud riiulifirmade asutaja Argos Krachti abikaasa.
  Möödunud aasta oli Stella Borealisel esimene majandusaasta ja selle numbri sees anti välja kõige edukam raamat Rober O. Youngi „pH IME“.
  Raamatupoodide müügitabelite tippu jõudnud Robert O. Youngi “PH ime” tõi hiljuti Eestisse uue dieedi, mis lubab kaotada kaalu ja ravida haigusi.
  PH-dieedipidajal soovitakse raamatus loobuda lihast, piimast, puuviljadest, kohvist, suhkrust, soolast, alkoholist – lubatud on vaid köögiviljad, seemned ja pähklid. Väidetavalt paraneb nii vere ja kudede pH-tasakaal, mida eeltoodud keelatud toiduained rikuvad. Arstid aga niivõrd äärmuslikku toitumisharjumuste muutust ei poolda.
  Stella Borealis viis möödunud aastal läbi mitmeid turundus- ja müügiüritusi: korraldati 7 seminari vormis reklaamüritust raamatu „pH IME“ tutvustamiseks, see kampaania hõlmas meedia kasutust nii tele- kui ka trükimeedias.
  2009. a müügitulu oli kokku 694 202 krooni, puhaskasumit saadi 7540 krooni. Stella Borealis OÜ oli 2009. aastal kaks põhikohaga töötajat, kelle palgakulu moodustas 218 659 krooni.
  Sel aastal tahab Stella Borealis veelgi laieneda. Majandusaasta aruandes on kirjas, et ettevõte jätkab oma tavapärast kirjastustegevust. Kuna eelmine aasta oli sisseelamisaasta, siis tänavu on plaanis kirjastada juba keskmiselt kaks raamatut kuus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Esmaspäeval peatab börs LHV aktsiatega kauplemise
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.