• Jaga lugu:

  BÖRS: Tallinnas erakordne kauplemishimu

  Tallinna börsil on nädala esimene kauplemispäev osutunud vägagi tuliseks, sest pärastlõunaks on börsi kauplemismaht ületanud juba 51 miljoni krooni piiri.

  Poole börsi käibest moodustavad tehingud Silvano Fashion Groupi aktsiatega. Kella 14.46-ks küündis Silvano käive 25,2 miljoni kroonini ja seda 50 tehinguga.
  Silvano järel on kõvasti kaubeldud ka Nordecon International AS (käive 7,3 mln EEK), Olympic Entertainment Groupi (käive 6,6 mln EEK) ning Tallink Gruppi (käive 6,6 mln EEK) aktsiatega. Miljoni krooni piiri on ületanud ka Tallinna Kaubamaja ning Premia Foods.
  Päeva erakordsust illustreerib fakt, et alles viiendat korda 2010. aasta jooksul on päevane kauplemismaht ületanud 50 miljoni krooni piiri.
  SEB analüütiku Jan Reimanni sõnul tehti mitmete aktsiatega ka plokktehinguid, millede taga seisavad kindlasti institutsioonid. Analüütiku sõnul on viimasel ajal küllaltki aktiivselt kaubeldud just Silvano aktsiatega ning jaeinvestorid on samuti aktiivsed olnud.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.