Indrek Kald • 1. november 2010 kell 11:41

Erki Peegel vahetas EASi eraäri vastu

5,5 aastat Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turundus- ja kommunikatsiooniüksuse direktorina töötanud Erki Peegel siirdus eraettevõtlusse.

Tänavu septembris asutas ta ainuomanikuna OÜ Peegel ja Partnerid, mille põhitegevusala on suhtekorraldus ja teabevahetus.

Aastail 1995-98 töötas Erki Peegel Hoiupangas suhtekorralduse ja turunduse alal, 1998-99 oli ekspordiagentuuri avalike suhete juht, seejärel neli aastat Eesti Energia kommunikatsioonijuht. 2003-04 oli Peegel suhtekorraldusfirmas Corpore ning enne EASi tööle asumist veidi üle aasta valitsuse pressiesindaja.

Tänasest töötab EASi turundus- ja kommunikatsiooniüksuse direktorina Leitti Mändmets, kes viimased 2,5 aastat oli EASi brändijuht, töötades välja ja arendades Eesti turunduskontseptsiooni. Enne EASi asumist töötas Mändmets kaheksa aastat EMT brändijuhina, varem ka Coca-Cola Jookides turunduskoordinaatorina.

Mändmets on omandanud Tallinna Majanduskoolis rahanduse ja krediidi eriala ning saanud EBSist magistrikraadi rahvusvahelises ärijuhtimises. Lisaks on ta end täiendanud Tartu Ülikoolis meedia ja kommunikatsiooni valdkonnas.

Hetkel kuum