• Jaga lugu:

  Läti edukaim ettevõte on Läti Pank

  Läti 500 edukama ettevõtete edetabelit  juhib Läti Pank, mis teenis läinud aastal kasumit 74.4 miljonit latti. Teisel kohal on Läti Riigimets 33,2 miljoniga ning kolmas Tele2 kasumiga ligikaudu 30 miljonit latti.

  Neljandalt kohalt leiame Lattelecomi kasumiga 28,8 miljonit latti, viies on Läti Mobiiltelefon 26,2 miljoniga. Kuues on kinnisvara livkvideerimisettevõte Šadag, mille kasum oli 22,2 mljonit latti. Seitsmes on Latvenergo (20,2 miljonit latti), kaheksas Läti Gaas (19,9 miljonit), üheksas Tele2 holdings (19,8 miljonit latti) ning esikümne lõpetab Läti Maxima (kasum 14,8 miljonit latti).
  TOP 500 nimekirja koostas kohalik majandusleht Dienas Bizness.
  Aasta varem olid enim kasumit teeninud ettevõtete esikolmikus Swedbank, Läti Mobiiltelefon ja Läti Pank.
  Autor: Katri Soe-Surén
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Spaade ja hotellide avanemine aitas Tallinna Veel rohkem müügitulu teenida Kasum kerkis kordades
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Teises kvartalis kasvas Tallinna Vee müügitulu aastavõrdluses üle 7%, mille põhjustas leebematest koroonapiirangutest tingitud äriklientide suurem veetarbimine ning ehitusteenuste tulu suurenemine.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Ärimehi ja poliitikuid tinistanud õnneotsijast kelm vahistati Politsei palub ohvritel endast märku anda
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.