Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teder: O'Keyl ruumi aastaga 20% tõusta

  "Kui võrrelda O'Key aktsiat Venemaa konkurentidega X5 ja Magniit, siis O'Key hind on umbes paarkümmend protsenti madalam. Nii palju on aasta jooksul kasvuruumi, isegi kui alguses aktsia hind langeb," märkis Teder.
  Tederi sõnul jäid suuraktsionärid O'Key IPOga üsna rahule, arvestades põdurat IPOde turgu. "Minu partnerid tegelesid sellega, käisid Ameerikas road show'l ja sealgi oli olukord selline, et osa investoreid ei tulnud üldse ostma," meenutas Teder. Tema sõnul pakuti aktsia 10 dollari juures 3,5 korda üle. IPO sulgus 10,75 dollari juures ja esimesel kauplemispäeval langes hind alla selle.
  "Investorid tahavad näha, kas firma suudab, mida on lubanud," ütles Teder tagasihoidliku alguse kohta.
  Küsimusele, kas Teder soovitab eestlastel O'Key aktsiaid osta, vastas ärimees, et tema ei soovita midagi, igaüks peab ikka ise otsustama, pealegi teab Teder enda sõnul aktsiatest vähe. "Aga Tallinna Kaubamaja võiksid küll eestlased osta, see on alahinnatud aktsia!" teatas Teder ootamatult. Tallinna Kaubamaja suuromanik Jüri Käo on Tederi hea tuttav ja endine äripartner.
  O'Keyd ja Tallinna Kaubamaja võrreldes toob Teder välja, et kui Eestis on poodide tiheduses lagi üsna käes, siis Venemaal saab jõudsalt kasvada just laienedes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuntud varuosafirma vahetas suuromanikku
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.