• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Stanfordi ülikool laiendab koostööd Eesti kõrgkoolidega

  Stanfordi ülikool USAs soovib laiendada koostööd Eesti kõrgkoolidega ja kasutada oma uurimustes Eesti kogemusi uudistehnoloogiate rakendamisel.

  Stanfordi ülikooli Silicon Valley südames Californias peetakse selle maailma kõrgtehnoloogia inkubaatori omamoodi ajukeskuseks, Eestit nähakse Stanfordis aga maana, mis võiks kõrgkooli ja ta teadlaste jaoks olla omamoodi laboriks, teatas ERR.
  "Standfordi teadlaste jaoks on Eesti huvitav riik, kellega koostööd teha, sest tegemist on esimese riigiga, kus infrastruktuurid põhinevad pea täielikult vaid elektroonilistel tehnoloogiatel. Väike riik, mis rajatud digitaaltehnoloogiale on huvitav uurimisobjekt. Vastutasuks võiks Eesti huve teenida meie asukoht Silicon Valleys ja pikad traditsioonid ning kogemused mahukate innovatiivsete tehnoloogiate loomisel," rääkis Stanfordi ülikooli instituudi H-STAR juht Keith Devlin, kes viibib praegu Eestis ning kohtub tehnikaülikooli, Tartu ülikooli, IT kolledži ja arengufondi juhtidega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.