Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ausse ratsionaalne kingitegemine!

  Tänases erilehes tunnistavad reklaamkingituste müüjad, et majanduse elavnemine on pannud ka nende jaoks puhuma paremad tuuled kui veel mõnda aega tagasi. Turg hakkab tasapisi üles soojenema ja kingituste tegemine taas hoogu koguma.
  Samavõrd palju rõõmu kui tekitab kingimüüjatele klientide suurem huvi, valmistab ka ettevõtete läbimõeldum tegutsemine.
  Ettevõtted teavad üha paremini, mida nad tahavad, kelle jaoks ja milleks kingivad ning millist sõnumit sellega edasi annavad.
  Masu on õppetanud ettevõtetele ratsionaalsemat ressursside kulutamist ja paremat planeerimist.
  Iga firmast välja antud kroon ja varsti ka euro peaks mõtet kandma. Mainekujunduse, partnerite ja kolleegide meelespidamise ning nendega heade suhete hoidmise kõrval on kingitus firma visiitkaart, mis selle saajatele ettevõttest pildi loob. Seega - mida teadlikumalt ja kalkuleeritumalt valikuid tehakse, seda tulusam kõigile. Nii materiaalselt kui ka mittemateriaalselt.
  Kui buumiajal avanesid rahakotirauad kiiresti ja pikemalt mõtlemata, siis nüüd, pärast mõningast majandusliku kainenemise perioodi mõeldakse enne kaks korda, kui raha välja käiakse. Ja õige ta on.
  Siinkohal soovitabki Äripäev ettevõtjatel väiksed ja mitte nii sagedased kulud, nagu kingid seda on, põhjalikumalt läbi mõelda. Karta tuleb pigem väikseid ja ajutisi väljaminekuid kui igakuiseid suuri, sest just esimesi on keeruline kontrolli all hoida.
  Juba varakult tasub vaagida, mida ja milleks kinkida, kellele kingitused teha, kui suures koguses tooteid osta, millal tellida, kui kaua läheb tarnimisele, milline võiks välja näha tootel olev embleem ja millises pakendis kingitused üle anda.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Krüptokuninganna tabamise eest pandi välja 100 000 dollarit
Eestiski kergeusklike kukruid kergendanud krüptokuninganna, USAs tagaotsitav Ruja Ignatova "pääses" FBI 10 kõige tagaotsitavama kurjategija nimekirja.
Eestiski kergeusklike kukruid kergendanud krüptokuninganna, USAs tagaotsitav Ruja Ignatova "pääses" FBI 10 kõige tagaotsitavama kurjategija nimekirja.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.