Birjo Must • 23. november 2010 kell 10:55

Milder: rääkige rohkem eurost

Teema, mida meedias on hetkel vaja rohkem käsitleda, on eurole üleminek ja selle juhtimine, arvas Baltika juhatuse liige Maire Milder.

“Nii kliendid kui ka firmad peaksid mõistma, mida see tegelikult tähendab,” rääkis Milder.

Milderi sõnul kaasneb eurole üleminekuga firmadele väga palju lisakulu, millest avalikult üleüldse ei räägita. “Euro teema on Eesti jaoks kindlasti väga oluline teema ja seda võiks kajastada parasjagu ning väga tasakaalustatult nii tarbija, kui ka erineva suurusega ettevõtetete tasandil,” rääkis Milder ja lisas, et erinevatel tasanditel on erinevad probleemid ning vajadused informatsiooni saamiseks.

Milder ei oska Eesti ajakirjanduse teemakäsitluste negatiivseid külgi välja tuua. “Igaüks tarbib informatsiooni täpselt nii palju kui vaja, sest meil on kõigil võimalus valida,” põhjendas ta. “Ma ütlen ausalt, et olen teinud endale filtri – mida on liiga palju, seda ma ei loe.”

Tänane päevaküsimus on ajendatud Andrus Saare arvamusloost, milles ta juhtis tähelepanu asjaolule, et Eesti ajakirjanduse käsitlused täidavad liialt palju päevakajalise poliitika ülesandeid.

Hetkel kuum