Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  If Kindlustus maksis oktoobris hüvitisi 35 miljonit

  Oktoobris maksis If Kindlustus oma klientidele ligi 2000 kahjujuhtumi eest 35 miljonit krooni hüvitisi. Käesoleva aasta kümne kuuga on If hüvitanud üle 22500 kahjujuhtumi kokku 413 miljoni krooni eest. Aastaga on kümne kuu jooksul hüvitatud kahjude arv kasvanud 6% ja väljamakstud hüvitised vähenenud 11%.

  Suurimad oktoobrikuu väljamaksed olid seotud sõidukitega, millest kaskokahjusid korvas If 14 miljoni ja liikluskahjusid 11 miljoni krooni eest. Varakahjude hüvitised moodustasid  oktoobris 9 miljonit krooni. Enim ehk 50% kasvasid aastaga hüvitiste väljamaksed õnnetusjuhtumikahjude eest, mida If korvas 5 miljoni krooni eest.
  Oktoobris registreeriti Ifis kokku ligi 2000 kahjujuhtumit, mis tähendas mullusega võrreldes 4% langust. Kõikidest registreeritud kahjudest moodustasid 70% sõidukikahjud ning nende koguarv langes aastaga 6% võrra.
  Registreeritud kaskokahjudest moodustasid 40% klaasikahjud ning 30% olid põhjustatud otsasõidust teistele sõidukitele või muudele objektidele.
  Ifile teatatud varakahjude arv vähenes mullusega võrreldes 6%. Enim kasvas registreeritud reisikahjude arv, kokku aastaga 13% ulatuses.
  If Kindlustuse sõidukikahjude osakonna juhataja Taavi Kiibuse sõnul oli oktoober ebatavaliselt sooja ilmaga ning seetõttu toimus ka liikluses vähem õnnetusi.
  „Seoses turuosa kasvuga suurenes oktoobris ka liikluskahjude osakaal 21% võrra. Kõige kahjurohkemad piirkonnad olid Tallinn ja Harjumaa, kus toimus 50% kõikidest registreeritud sõidukikahjudest, 11% registreeritud sõidukikahjudest toimus Tartus või Tartumaal,“ lisas Kiibus.
  Märkimisväärne kasv toimus oktoobris liikluskindlustuse maksete laekumises, suurenedes möödunud aasta oktoobriga võrreldes 22% võrra. Kasvu on taganud hea hinnapositsioon, mugavad internetilahendused ning ka säästubrändi Poliis.ee turuletoomine.
  If kogus oktoobris 85 miljonit krooni kindlustusmakseid, mida on mullusega võrreldes 1% rohkem. Kõige rohkem laekus oktoobris kindlustusmakseid liikluskindlustuselt ning kaskokindlustuselt, vastavalt 28 miljonit ja 21 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Krüptokuninganna tabamise eest pandi välja 100 000 dollarit
Eestiski kergeusklike kukruid kergendanud krüptokuninganna, USAs tagaotsitav Ruja Ignatova "pääses" FBI 10 kõige tagaotsitavama kurjategija nimekirja.
Eestiski kergeusklike kukruid kergendanud krüptokuninganna, USAs tagaotsitav Ruja Ignatova "pääses" FBI 10 kõige tagaotsitavama kurjategija nimekirja.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.