Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: Wall Street lõpetas päeva langusega

  Ühendriikide aktsiaturgudel olid esmaspäeva esimeses pooles ligi protsendises languses, kuid päeva teises pooles näitasid aktsiahinnad taastumist. Päev lõpetati siiski kaotustega

  Siiani on aktuaalne eurotsooni võlaprobleem. Paljud analüütikud usuvad, et Iirimaa abipakett ei lahenda kogusituatsiooni ning raha vajavad ka teised liikmesriigid nagu Hispaania ja Portugal. Ebakindlusel on mõju ka aktsiaturule, peamised börsiindeksid olid päeva esimeses pooles enam kui protsendises langused, õhtuks suudeti kaotatu suurel määral tagasi teha. 
  Täna on börsil stabiilselt kasvutrendi näidanud pangandus sektor, peamised suuremate ettevõtete aktsiad on täna tugevalt plussis, Bank of America +1,8 protsenti, sulgemishinnaga 11,31 dollarit, JPMorgan Chase +1 protsent, sulgemishinnaga 37,91 dollarit ja Wells Fargo +2,1 protsenti, sulgemishinnaga 27,2 dollarit.
  Börsipäeva lõpetasid kaotustega BestBuy -2,99 protsenti, sulgemishinnaga 43,41 dollarit, eBay -2,95 protsenti, sulgemishinnaga 30,23 dollarit ja Advanced Micro Devices -2,25 protsenti, sulgemishinnaga 7,38 dollarit.
  Täna kerkisid tarbeainete hinnad, toornafta lõpetas päeva 2,38 protsenti kallimana 85,75 dollaril ning kuld 0,26 protsenti kallimana 1368 dollaril.
  Peamised aktsiaindeksid jäid päeva lõpuni punaseks, Dow -0,36 protsenti 11052 punktil, Nasdaq -0,37 protsenti 2525 punktil ja S&P500 -0,14 protsenti 1188 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.